Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Sandalye tamiri ve boyama

Gerek oturma gruplarınızın sandalyeleri olsun gerek mutfaklarınızda kullandığınız sandalyeleriniz olsun fark etmez. Eğer sandalyeleriniz için değişim zamanı artık geldi diyorsanız o halde ustalarımız ve kaliteli kumaşlarımız ve bol seçeneklerimiz ile sizlerin hizmetindeyiz. Sandalye tamiri ile hem var olan arızalar giderilir hem de kaplaması yeniden yapılarak yepyeni eşyalarınıza sahip olmanın ayrıcalığını yaşamış olursunuz.

Sandalye boyama ve kaplama

Özellikle yıllar içinde sandalyeleriniz kullanıldıkça hem kaplama yerlerinde yani kumaşlarında yırtıklar ve eskimeler meydana gelir hem de boya yerlerinde kazınma ve aşınmalar söz konusu olabilir. Bu gibi durumlarda sandalyelerinizi alıp atmak yerine onu sandalye tamircisi olan ustalarımıza emanet ederek yenilenmesini talep edebilirsiniz. Tüm sandalyeleriniz ilk gün ki hallerine döndürülmek üzere var olan tüm sorunlarından arınacak ve sizin seçeceğiniz kaplama kumaşlar ile yeniden hayat buluyor olacaktır. Dilerseniz koltuk takımlarınızı da bu anlamda yenileyebilir ve aynı kumaşlar ile takım sağlayabilirsiniz. Bunun haricinde var olan mevcut koltuk takımlarınıza çok yakın renk ve kumaş seçeneklerimizden tercih ederek uyum da sağlanmasını arzu edebilirsiniz.

Kısaca sandalye boyama ve kaplama alanında uzman olan firmamız ile eski sandalyeleriniz yepyeni görüntülerine kavuşsun sizlere de onlarda keyifli yemek yeme süreçleri kalsın. Hem gelen misafirlerinizi en iyi şekilde masanızda ağırlayın hem de yepyeni tasarımlar ile odalarınıza yenilik katın ne dersiniz?

Sandalye tamiri Ümraniye

Sandalye tamiri Ümraniye ve diğer ilçeler için en kaliteli işçiliğimiz ile biz buradayız diyoruz peki siz neredesiniz? İster bir sandalye ister 12 sandalye fark etmez. Mevcut olan kırıklıklar, soyulmuş bölümler, kaplamaların deforme oluşu fark etmeden tüm sandalyeleriniz için yenilenme söz konusu olacak.

Sandalye tamiri Ümraniye adresimiz ile artık sandalyeleriniz kapıya değil, tamirata girecek ve sizlerde yüksek meblağlar ile yeniden sandalye almak derdinden kurtulmuş olacaksınız.

Sandalye tamirci fiyatları

Sandalye tamirci fiyatları elbette oldukça makul düzeylerde yapılmaktadır. Sizler fiyat almak istediğiniz sandalyeleriniz ve adetleri ile bizlere ulaşabilir ve kumaşınızı da seçtikten sonra en doğru ve en ekonomik fiyatı da alarak kararınızı verebilirsiniz. Dilerseniz 1sadece sandalye boyama yaptırabilir ya da sadece kumaşlarının değişiminin yapılmasını isteyebilirsiniz. Sandalyelerinizin hem oturma yerleri hem de sırt koyulma yerleri istediğinize göre ve sandalyenin yapısına göre tekrardan kaplanacak ve karşınızda yepyeni sandalyeleriniz duruyor olacak.

Masalarınızın heybetini arttırmak ve odalarınıza hem uyum sağlayacak hem de eskiyen sandalyelerinizi yeniletmek amacı ile firmamız sizlere her daim hizmet vermeye hazır halde beklemektedir. Hızlı sonuçlanacak çalışmalarınız ile kaliteden asla ödün vermeden çalışmakta ve sizler için sandalyelerinize yeniden hayat vererek sizleri şaşırtmaya devam etmekteyiz. O halde sizlerde sandalye tamiri fiyatlarımızı öğrenmek ve ne kadar avantajlı olduğunu görmek için firmamız ile iletişime geçmeyi ihmal etmeyiniz.

Sizler planlayın bizler yapalım

Hayalinizde ki sandalyelerinize mevcut sandalyeleriniz ile de kavuşabilirsiniz. Özel tasarım yapan firmamız ile birlikte birtakım değişiklikler meydana getirerek sandalyelerinize bambaşka bir hava kattırabilirsiniz. Bunun yanı sıra dilerseniz yeniden yani baştan tasarım dolu bir sandalye yapımını da firmamızdan talep edebilirsiniz. Bizler hem yeni ürünler ile sizlere hizmet veriyor hem de eskimiş olan ve tamire ihtiyacı olan sandalyelerinizi yenileyerek sizlere sunuyor olacağız.

Diğer Hizmetlerimiz

Referanslarımız

turk-telekom fmk-mimarlik persan
verdi-perde a1-deri aydin-tekstil

Müşteri Yorumlarımız

Bertu Tasarım Evi

ile 3 senedir birlikte çalışmaktayız, özel projelerimizde ki koltukları, berjerleri, pufları ve sandalyeleri kendilerine ilettiğimiz istekleri beklenilenin üstünde ki tasarımları ile her zaman ortaya çıkarttılar, başarılarınızın devamını dilemekteyim.

Tülin Ersöz - Mimar
Tülin Ersöz - Mimar
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.